aMSN

aMSN 0.98.9

Ambitieuze Microsoft Messenger-variant

VOOR

  • Ontzettend veel plug-ins
  • Snelle e-mail toegang

TEGEN

  • Oogt gedateerd
  • Enkele opties werken niet

Uitmuntend
8

AMSN is een alternatieve messenger, die lijkt op en voelt als Microsoft Messenger. De software is open-source (vrij aan te passen en te distribueren) en geheel zonder reclame.

AMSN beschikt over diverse plug-ins (toevoegingen op software), waardoor je bijvoorbeeld nieuwe emoticons, een spellingchecker of POP3 e-mail ondersteuning toevoegt. Daarnaast zijn er ook talloze skins te downloaden. Het fijne aan aMSN is de directe toegang tot je mail, iets dat werkt zoals je gewend bent uit Microsoft Messenger. Ook hier krijg je een melding over nieuwe e-mails in je inbox. De software wegklikken en uitzetten gaat echter eenvoudiger. Bovendien ondersteunt aMSN Growl-notificaties.

AMSN beweert ontzettend veel opties in huis te hebben maar niet alles werkt naar behoren. Zo lijkt het alsof je net als in Microsoft Messenger een spelletje kunt spelen, hoewel deze knop niet werkt. Ook honoreert aMSN niet altijd je wens om mensen te 'negeren' (ofwel niet toe te voegen aan je lijst). "Nee" klikken bij deze vraag werkt dikwijls simpelweg niet. Hoewel er ondersteuning aanwezig is voor webcamsessies in aMSN, staat deze optie nog in de kinderschoenen.

AMSN is een sterk alternatief voor Microsoft Messenger. Toegegeven, er zitten kleine foutjes in de software maar tevens grote voordelen. Je e-mail is snel toegankelijk en het aantal plug-ins is indrukwekkend. Iedereen met een hekel aan reclame en hardnekkige vensters kan vanaf nu Microsoft Messenger vervangen door aMSN.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Meer

Beoordelingen about aMSN